Musicalweekenden voor Kinderen!

Deze zomermaanden organiseert van der Loo Theaterproducties leuke en leerzame musicalweekenden, speciaal voor kinderen!

Zingt of danst je kind de hele dag door? Is je kind echt een clown, of speelt het graag toneel?

Ben je woonachtig in de omgeving van Ingen (een dorpje in de Betuwe, in de buurt van Tiel) of vind je het geen probleem om je kind naar Ingen te brengen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Kinderen gaan met onze gespecialiseerde docenten leren zingen, dansen en toneel spelen. Ook wordt er tijd vrij gemaakt voor bijvoorbeeld maskers knutselen, poppenspel, schminken, toneelvechten of spelimprovisatie.

De lessen zullen worden gegeven door oa Marleen van der Loo (bekend van musicals als ‘Elisabeth’, ‘Aïda’, ‘Mamma Mia!’ ‘Kruimeltje’& ‘Ciske de Rat’) en Jeroen Phaff (bekend van musicals als ‘Jesus Christ Superstar’, ‘The Lion King’, ‘Tarzan’ & ‘Footloose’).

De jongste kinderen (leeftijd 5-7 jaar) gaan in een dag tijd kennismaken met alles wat te maken heeft met musicals. Spelenderwijs werken we naar een eindpresentatie toe, die de kinderen aan het eind van de dag mogen laten zien de ouders.

De kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar krijgen twee dagen lang workshops aangeboden! Aan het eind van de tweede dag mogen ouders komen kijken naar een eindpresentatie.

Lestijden zijn van 10:00 - 18:00. De kinderen krijgen vanzelfsprekend deze dag een heerlijke lunch aangeboden! Het enige wat ze mee hoeven te nemen is een flesje water, kleding die lekker zit en waar ze goed in kunnen bewegen en vooral veel goede zin!

Voor de jongste kinderen (5-7 jaar) zijn de kosten voor een hele dag vol met musical €35,-. Voor de kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar zijn de kosten voor twee dagen €120,-. (Helaas is er geen mogelijkheid om te overnachten voor de oudste kindergroep, de kinderen kunnen om 18:00 opgehaald worden! Verder is bij deze prijs alles inbegrepen!)

De data voor de leeftijdsgroep 5-7 jaar zijn:

9 augustus, 10 augustus, 13 september en 14 september.

De data voor de leeftijdsgroep 8-12 jaar zijn:

19&20 juli, 23&24 augustus en 6&7 september.

Herken je jouw kind in de bovenstaande tekst, of ken je een kind in je omgeving die dit ontzettend leuk zou vinden? Aarzel dan niet langer! Geef je kind nu op!

Meer informatie over onze docenten kan je vinden op www.vanderloo-theaterproducties.com! Heb je vragen? Neem dan gerust een kijkje bij de veel gestelde vragen of neem met ons contact op via het contactformulier (of mail naar contact@vanderloo-theaterproducties.com)