Kinderactiviteitenzoeker - Meld gratis je activiteiten aan

  • kaz

    Beste mensen,

    Op 27 april is de unieke website, KinderActiviteitenZoeker, gelanceerd in Nederland met alle activiteiten voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Van sport, muziek, dans, avontuurlijke en creatieve activiteiten tot partijtjes en kinderkampen. Makkelijk vindbaar op postcode, trefwoord, categorie, activiteit, leeftijd en evenementenkalender.

    De website wordt met de dag bekender bij het Nederlandse publiek.

    Je kunt hier snel en eenvoudig je activiteiten plaatsen. Dit is en blijft gratis. Dit houdt de service laagdrempelig en garandeert een blijvend, breed en groeiend aanbod van kinderactiviteiten. De kosten van de website worden gefinancierd vanuit advertentie-opbrengsten op de website.

    Bekijk de instructievideo op de website en zorg ervoor dat ook jouw activiteiten vindbaar zijn voor ouders en kinderen.

    We heten je alvast van harte welkom op www.kaz.nl

  • Centrum de Spiegel

    Ontspannen voor jong en oud en…alles wat er tussen in zit…..

    Druk, drukker, drukst. Helaas hebben niet alleen wij als ouders, maar ook kinderen het (te) druk. Niet alleen volwassenen maar ook kinderen vinden het fijn om van tijd tot tijd te kunnen ontspannen. Veel kinderen hebben moeite zich staande te houden in de drukke en veeleisende wereld van vandaag. Voor hen is het daarom zelfs pure noodzaak de rust weer terug te vinden. Centrum de Spiegel haakt in op die behoefte en biedt tal van mogelijkheden voor jong en oud, samen of alleen met als doel te leren ontspannen, te onthaasten, plezier te hebben, te fantaseren en te dromen.

    Cursussen en workshops van 0 tot…… Waar de een zich prettig voelt bij meditatie zal de ander rust en ontspanning vinden bij yoga of bij het maken van muziek. Naast de groepslessen behoort individuele begeleiding ook tot de mogelijkheden want soms komt een kind bij een individuele benadering beter tot z’n recht. Voor hen is er een speciaal therapeutisch yogaprogramma. Voor de mensen die niet gebonden willen zijn aan een wekelijkse cursus, of die naast een cursus graag een extraatje willen organiseert Centrum de Spiegel regelmatig workshops. U bent van harte uitgenodigd om eens een proefles te volgen.

    Workshops op maat

    Op aanvraag kunnen yoga, meditatie of muziekworkshops op maat worden aangeboden op locatie of bij Centrum de Spiegel, bijvoorbeeld voor een vrienden- of vriendinnenclub, voor collega's, op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, zorginstellingen of scholen. In overleg maak ik een speciaal arrangement toegesneden op de wensen van de groep deelnemers. Voor basisscholen, speciaal onderwijs, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen is er een speciaal keuzeprogramma ontworpen.

    Website

  • Centrum de Spiegel

    Workshop voetmassage voor kinderen

    Even tijd voor elkaar maken na een drukke dag

    Een voetmassage krijgen is heerlijk, dat vindt uw kind vast ook. Uw liefdevolle aanraking en uw persoonlijke aandacht. Dit doet veel goeds voor de eigenwaarde van uw kind.

    En als u uw kind tot rust wil brengen is een voetmassage eenvoudig en doeltreffend! Zeker kinderen die de indrukken van een dag moeilijk los kunnen laten, kunnen veel baat hebben bij een voetmassage. In slaap vallen gaat na een voetmassage vaak veel makkelijker.

    In de workshop voetmassage leert u zelf een ontspannende voetmassage te geven. Vervolgens kunt u thuis uw kind zijn/haar voeten masseren. Naast het aanleren van de massage leg ik u kort uit wat voetreflexologie is en hoe u met voetreflexologie een aantal eenvoudige kinderkwaaltjes kunt verhelpen of verlichten.

    Wanneer: maandagavond 21 mei van 20:00 uur tot 21:30 uur.

    Kosten: Euro 10,– per persoon.

    Workshops